BARIŞ VE KARDEŞLİĞE EVET TERÖRE HAYIR

BENİM DEĞERLİ MİLLETİM BİZ BİN YILDIR TÜRK KÜRT LAZ ÇERKEZ ABAZA ROMEN ARAP VE DİĞER HALKLARLA BİRLİKTE BERABERCE YAŞADIK.ŞİMDİ İSE BU BİRLİKTELİK FOTOĞRAFINI GÖRÜP RAHATSIZ OLAN HAZMEDEMEYEN BİRLİĞİMİZE GÖZ DİKEN YABANCI DIŞ GÜÇLER BİZLERİ TIPKI OSMANLIDA OLDUĞU GİBİ YENİDEN BÖLMEK BİZİ BİRBİRİMİZE KIRDIRARAK KÜÇÜLTMEK KENDİLERİ İÇİN BİRER KOLAY LOKMA HALİNE GETİRMEK İSTİYORLAR.BİZ AŞIKLAR ŞAİRLER YAZARLAR SANATÇILAR OLARAK BU OYUNU GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN BUNA HAYIR,BÖLÜNMEYE HAYIR ,KARDEŞLİĞE EVET,ADI ALTINDA BİR PROJE BAŞLATTIK.BENİM DEĞERLİ MİLLETİM, DEĞERLİ DİN KARDEŞLERİM ,MALUMUNUZ ÜZERE  SAVAŞLAR TANK TOP TÜFEK ASKERLERLE OLUR,BARIŞLAR İSE,GÖNÜL İNSANLARIYLA OLUR BU SÖYLEMDEN YOLA ÇIKARAK,BİR YENİDEN BİN YIL DAHA,DEDİK VE, BARIŞ VE KARDEŞLİK PROJESİNİ BAŞLATTIK ,YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAKİ MİLLİ VE YERLİ KARDEŞLERİMİZİN,BU PROJEYE DESTEK VERECEKLERİNE İNANARAK DERNEĞİMİZE BAĞIŞ YAPACAKLARINA İNANCIMIZ TAMDIR.BİZLERSE BU TOPLANAN BAĞIŞLARLA GEREKİRSE 81 İL 950 İLÇE,41000 KÖY VE KASABANIN,TAMAMINI GEZEREK SAZIMIZLA SÖZÜMÜZLE ŞİİRİMİZLE YENİDEN GÖNÜLLERE ,GİRMEK BARIŞ VE KARDEŞLİĞİ ANLATMAK İSTİYORUZ.SİZ DEĞERLİ MİLLETİMİZE VE KARDEŞLERİMİZE,EN DERİN ,EN KALBİ,DUYGULARLA SAYGILARIMIZI,ARZ EDERİZ. VE BAĞIŞLARINIZI BEKLERİZ .

DÜNYA AŞIKLAR ŞAİRLER YAZARLAR SANATÇILAR YARDIMLAŞMA KÜLTÜR EĞİTİM DERNEĞİ.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI AŞIK YAKUP TEMELİ

Tweet about this on Twitter